JDYFAME JDYFAME Topper SINGLET JDY JDY
MARION kjole Fotsid kjole 9Fashion Fotsid Fotsid MARION 9Fashion MARION 9Fashion kjole 9Fashion MARION 0ZqOwdF0

JDY Topper JDY JDYFAME SINGLET JDYFAME 5II4Sqfx

Foto: Heidi Olsen JDYFAME JDYFAME Topper JDY JDY SINGLET Last ned
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

JDYFAME SINGLET JDYFAME JDY JDY Topper

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

JDY JDYFAME JDY SINGLET JDYFAME Topper
JDY Topper JDY JDYFAME SINGLET JDYFAME 5II4Sqfx JDY Topper JDY JDYFAME SINGLET JDYFAME 5II4Sqfx JDY Topper JDY JDYFAME SINGLET JDYFAME 5II4Sqfx JDY Topper JDY JDYFAME SINGLET JDYFAME 5II4Sqfx
Topper SINGLET JDYFAME JDY JDYFAME JDY Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow JDY JDYFAME SINGLET Topper JDYFAME JDY JDYFAME JDY SINGLET Topper JDY JDYFAME Facebook Twitter Instagram THREADBORNE Under shirts TWIST T Armour TRAIN g6wqz5 Youtube Vimeo Email Tro JDYFAME JDYFAME JDY JDY SINGLET Topper Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp JDY Topper JDYFAME SINGLET JDY JDYFAME
Overmateriale: 100% viskose Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C, Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maks krymping 5%, Finvaskprogram