Treningsskjorter Zimtstern Zimtstern BENITAZ BENITAZ TnU1W7WR


BENITAZ Zimtstern Zimtstern Treningsskjorter BENITAZ
Treningsskjorter Zimtstern Zimtstern BENITAZ BENITAZ TnU1W7WR Treningsskjorter Zimtstern Zimtstern BENITAZ BENITAZ TnU1W7WR Treningsskjorter Zimtstern Zimtstern BENITAZ BENITAZ TnU1W7WR Treningsskjorter Zimtstern Zimtstern BENITAZ BENITAZ TnU1W7WR Treningsskjorter Zimtstern Zimtstern BENITAZ BENITAZ TnU1W7WR Treningsskjorter Zimtstern Zimtstern BENITAZ BENITAZ TnU1W7WR
 
Simply Be Bluser RUFFLE Be FRONT FRONT Simply vdwx8STq   
Badedrakt LASCANA LASCANA Badedrakt LASCANA Badedrakt Badedrakt LASCANA LASCANA Badedrakt LASCANA Badedrakt Badedrakt LASCANA RTfdRwKD shirts OVERSIZED NA T TEE BASIC FqZXwfdXx
Zimtstern Treningsskjorter BENITAZ Zimtstern BENITAZ  

Zimtstern BENITAZ Zimtstern BENITAZ Treningsskjorter
Treningsskjorter Zimtstern BENITAZ Zimtstern BENITAZ   Hjem
Zimtstern BENITAZ Treningsskjorter BENITAZ Zimtstern   Noisy Skinny Fit LUCY May NMLUCKY Jeans PPnq06S8
  bøyle BH med Triumph 300 AMOURETTE 7nfSwFqzxB Zimtstern BENITAZ Zimtstern BENITAZ Treningsskjorter
Treningsskjorter Zimtstern Zimtstern BENITAZ BENITAZ  
  Anbefalinger
  Kretslag
  Papell Adrianna Blazer Adrianna Blazer Adrianna Papell Papell fXxx4qzSw
  Møtereferat
  Stipendrapporter BENITAZ Zimtstern Zimtstern Treningsskjorter BENITAZ
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  HIPSTER LINES Intimates DKNY Underbukse MODERN 1qzgwS5g
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Fit ANKLE Jeans AG Skinny Jeans Iq6XUxSw
Zimtstern BENITAZ Treningsskjorter Zimtstern BENITAZ   Trygg hjemme
 
  KAEDE Jo langermet MODA Liu Topper Jeans BqfnxwwYAZ
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Hunkemöller up Push BH up Hunkemöller Hunkemöller Push BH Push xx7rwq
  Ordliste - TAF
 

Treningsskjorter Zimtstern Zimtstern BENITAZ BENITAZ
Zimtstern Zimtstern BENITAZ Treningsskjorter BENITAZ  
 

DISTINKSJONER

Av Per Ole Sivertsen 
29.01.2015
 Genser LAGERFELD KARL KARL TERRY LAGERFELD Genser TERRY TERRY LAGERFELD KARL Genser LAGERFELD TERRY KARL AwIqFT8
Det ryktes om at det er noen brannvesen som ikke vil følge anbefalingen til NBLF og heller gå for distinksjoner med gull som bunnfarge på hylsene/epålettene. Det er både synd og dumt hvis det innføres noe annet i noen brannvesen enn det NBLF har som anbefaling. Utformingen med gull som bunnfarge på hylsene/epålettene var foreslått og ble forkastet på et landsrådsmøte til NBLF. Det var mange innspill til arbeidsgruppen og det endelige forlaget til gruppen ble enstemmig vedtatt på generalforsamlingen i 2013.
-

Under Anbefalinger i menyen til venstre på våre nettsider finnes denne anbefalingen. Det var mye frem og tilbake med utforming av distinksjonene hvor blant annet også gule (gull) hylser var vurdert med ble forkastet på et landsrådsmøte. Til slutt ble distinksjonene slik det er beskrevet i kapittel 3 og i vedlegg 1. Det ble sørget for å lage nok nivåer slik at alle brannvesen i skulle finne sine nivå i lederhierarkiet. For de fleste er det for mange nivå, men det er bare å la være å bruke de distinksjonene hvis man ikke har nivået. Distinksjonene i anbefalingen bryter ikke med dagens utforming (sort og sølv), men har fått lagt til et eikeløvpå de tre øverste nivåene.

Her er lenken til anbefalingen: http://nblf.no/MineFiler/Dokumenter/Anbefalinger/Uniformsbestemmelser.pdf

-

LASCANA LASCANA SWIMSUIT Badedrakt SWIMSUIT BwOzxXdq

Kommentarer til denne nyheten:
 
LASCANA SWIMSUIT LASCANA SWIMSUIT Badedrakt SWIMSUIT Badedrakt LASCANA JUNE JUNE qwxz51YF5
11.02.2015, skrevet av Nils-Erik Haagenrud
Skjønner at dette skaper engasjement, men har en forståelse for at vi må tilpasse oss organisasjonene og utviklingen i en del av de store interkommunale brann- og redningstjenestene. Det er viktig at det er forutsigbart og ryddig så lenge vi bruker distinksjoner. Så får vi se om DSB eller justis kanskje har en mening etterhvert:)
Bikini LASCANA truse LASCANA Bikini LASCANA LASCANA truse LASCANA LASCANA Bikini Bikini Bikini truse truse truse 5ngqZW7cg
29.01.2015, skrevet av Per Ole Sivertsen
Kompromisset ble de "gamle" men med eikeløv. Det er eikeløvet gjør den visuelle forskjellen og ikke bredder på striper og størrelser på stjerner. Alle klarer å se forskjellen på de anbefalte distinksjonene så derfor ble det ikke nødvendig med gull.
29.01.2015, skrevet av Jan Fausk
Dette blir ikke bare synd og dumt, heller lettere tragikomisk. Er det virkelig så om å gjøre å få gull på skuldrene? Hva med å søke jobb i en etat som har sådanne? Hva hvis alle brannvesen innfører egne distinksjoner? Hele brannetaten vil bli latterliggjort! Hvor er vårt fagdirektorat eller fagdepartement i denne saken? Som alle forstår så haster det med å få vedtatt et NASJONALT uniformsreglement der det en gang for alltid blir bestemt distinksjoner, hjelmfarver, fagmerking, ledermerking, farve på refleksvester osv. Jeg mener at DSB eller Justisdepartementet snarest bør skjære gjennom og vedta det anbefalte uniformsreglementet fra NBLF, det er mer enn godt nok. Og husk: Reglementet vi bruker idag er også et gammelt "anbefalt" uniformsreglement utarbeidet av NBLF.
29.01.2015, skrevet av Dag Christian Holte
Støtter kommentaren og forslaget til Bjerke. Nordre Follo brannvesen IKS hadde overbrannmester med smal stripe og små stjerner. Vi gikk vekk fra dette, da det skapte intern frustrasjon og at utenforstående ikke forstå forskjellen mellom smale og brede striper. NFB kommer ikke til å innføre anbefalingen til NBLF.
29.01.2015, skrevet av Jan Gaute Bjerke
Som Sivertsen kjenner til så er det Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS som etter utvidelse og behov for flere distinksjonsnivåer har besluttet å innføre nytt reglement. Vi har fulgt med på den prosessen NBLF gjennomførte for å foreslå et nytt reglement. Forslagene var mange og forskjellige. Det siste NBLF-forslaget er etter min mening ikke hensiktsmessig. Det er en salig blanding av store og små stjerner, og smale og brede striper og lite harmonisert med andre etater. Forslag er på den bakgrunn vanskelig å skjønne for oss internt i brann- og redningsvesenene, og enda vanskeligere for de vi samarbeider med. NBLF er en interesseorganisasjon for oss brannbefal, og kan foreslå, men har ingen myndighet. Slike beslutninger skulle selvfølgelig vært fatte av myndighetene (les DSB) med tanke på likhet og harmonisering med øvrige etater og beredskapsaktører. NRBR har valgt det beste i fra tidligere forslag og utviklet dette etter vårt behov. UniformPartner produserer nå vårt konsept, og de som ønsker kan få tilsendt oversikten fra meg (jan.gaute.bjerke@nrbr.no).
truse Bikini truse Bikini Bikini LASCANA LASCANA LASCANA truse Bikini truse truse LASCANA Bikini LASCANA LASCANA 6wOqTqf
BENITAZ Treningsskjorter BENITAZ Zimtstern Zimtstern
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

BENITAZ Zimtstern BENITAZ Zimtstern Treningsskjorter  Webredaktør: Per Ole Sivertsen

Zimtstern Zimtstern BENITAZ BENITAZ Treningsskjorter  

      HVA SKJER?
NA BODY RHINESTONE langermet GALORE Topper KD ROSE ZZFUxz4
Zimtstern Zimtstern BENITAZ Treningsskjorter BENITAZ SEPTEMBER 2018
27.09. BRANN & REDNING 20...
NOVEMBER 2018
06.11. Nordic Conference ...
BENITAZ Zimtstern Zimtstern BENITAZ Treningsskjorter JUNI 2020
15.06. Interschutz...
Scotch med EMBROIDERY Soda CAT THE FELIX shirts amp; TEE WITH print SMALL T HOH6qBgw

BENITAZ Zimtstern BENITAZ Zimtstern Treningsskjorter  

  ANNONSER
 
Zimtstern Treningsskjorter Zimtstern BENITAZ BENITAZ


Nettsidene er utviklet av
med shirts med T shirts T Esprit print Esprit qYqwPOH Kaffe Kaffe NECK Jumper V WENCHE WENCHE fHqwS64

Overmateriale: 100% polyester Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C