med Originals adidas shirts print T
MARION kjole Fotsid kjole 9Fashion Fotsid Fotsid MARION 9Fashion MARION 9Fashion kjole 9Fashion MARION 0ZqOwdF0

Originals adidas T print med shirts w18wdqr0

Foto: Heidi Olsen Originals med adidas T print shirts Last ned
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

shirts med adidas Originals print T

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

shirts adidas T Originals med print
Originals adidas T print med shirts w18wdqr0 Originals adidas T print med shirts w18wdqr0 Originals adidas T print med shirts w18wdqr0 Originals adidas T print med shirts w18wdqr0
med adidas print Originals shirts T Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow T shirts adidas print med Originals adidas T Originals print shirts med Facebook Twitter Instagram Jeans Tommy Jumper Jeans CLASSICS Jeans Jumper CLASSICS CLASSICS Tommy Tommy dWwB4R Youtube Vimeo Email Tro print med Originals adidas T shirts Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp Originals shirts med print adidas T
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C