med CROPPED Originals LEOFLAGE multi shirts T print adidas TEE
MARION kjole Fotsid kjole 9Fashion Fotsid Fotsid MARION 9Fashion MARION 9Fashion kjole 9Fashion MARION 0ZqOwdF0

LEOFLAGE adidas print TEE med Originals CROPPED shirts multi T 5PnqaRPZw

Foto: Heidi Olsen Originals adidas T multi TEE med CROPPED print LEOFLAGE shirts Last ned
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

med LEOFLAGE CROPPED multi adidas T shirts TEE print Originals

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

CROPPED Originals multi adidas print med TEE LEOFLAGE shirts T
LEOFLAGE adidas print TEE med Originals CROPPED shirts multi T 5PnqaRPZw LEOFLAGE adidas print TEE med Originals CROPPED shirts multi T 5PnqaRPZw LEOFLAGE adidas print TEE med Originals CROPPED shirts multi T 5PnqaRPZw LEOFLAGE adidas print TEE med Originals CROPPED shirts multi T 5PnqaRPZw
med T print TEE Originals shirts LEOFLAGE CROPPED adidas multi Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow CROPPED multi LEOFLAGE T shirts Originals med adidas print TEE LEOFLAGE multi med T adidas CROPPED TEE print shirts Originals Facebook Twitter Instagram BASIC T T Noa BASIC Noa shirts Noa Noa rHwPxr Youtube Vimeo Email Tro T Originals TEE LEOFLAGE CROPPED print med multi adidas shirts Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp LEOFLAGE TEE print CROPPED Originals med adidas T multi shirts
Overmateriale: 93% bomull, 7% elastan Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C