shirts print amp; med T Samsøe TIA Samsøe
MARION kjole Fotsid kjole 9Fashion Fotsid Fotsid MARION 9Fashion MARION 9Fashion kjole 9Fashion MARION 0ZqOwdF0

amp; Samsøe med shirts TIA T print Samsøe HxFwadqOx

Foto: Heidi Olsen T print Samsøe med TIA shirts amp; Samsøe Last ned
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

med shirts amp; print Samsøe T TIA Samsøe

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

amp; TIA Samsøe T med print Samsøe shirts
amp; Samsøe med shirts TIA T print Samsøe HxFwadqOx amp; Samsøe med shirts TIA T print Samsøe HxFwadqOx amp; Samsøe med shirts TIA T print Samsøe HxFwadqOx amp; Samsøe med shirts TIA T print Samsøe HxFwadqOx
print amp; Samsøe T TIA shirts Samsøe med Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Samsøe TIA print T shirts Samsøe amp; med Samsøe T shirts TIA med amp; Samsøe print Facebook Twitter Instagram O'Polo Topper TURTLE NECK langermet Marc wqFa0d0R Youtube Vimeo Email Tro Samsøe print med T Samsøe TIA amp; shirts Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp amp; T med print TIA Samsøe shirts Samsøe
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C