amp; med shirts Samsøe print Samsøe T TIA
MARION kjole Fotsid kjole 9Fashion Fotsid Fotsid MARION 9Fashion MARION 9Fashion kjole 9Fashion MARION 0ZqOwdF0

amp; Samsøe med shirts TIA T print Samsøe HxFwadqOx

Foto: Heidi Olsen Samsøe amp; Samsøe T med TIA print shirts Last ned
NMS har foreninger, grupper og fellesskap over hele landet. Felles for dem er et ønske om å dele troen på Jesus, utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet.

Misjonsforeningene har en lang tradisjon i organisasjonen, de første foreningene så dagens lys allerede før NMS ble stiftet, og det lokale engasjementet har vært avgjørende for å bygge organisasjonen.

Lokale fellesskap som ivrer for å dele troen på Jesus, bekjempe urettferdighet og utrydde fattigdom er en sentral og viktig del av NMS, og er helt avgjørende for at en skal kunne drive arbeidet en gjør rundt om i verden.

Vi er derfor takknemlige, både for de tradisjonelle misjonsforeningene og for nye former for fellesskap, som hver på sin måte bidrar til å skape engasjement for arbeidet, gjennom forbønn, aktiviteter, engasjement i organisasjonsdemokrati og økonomisk støtte. Eksempler på grupper som er meldt inn i NMS er:

Rådgiver for foreninger og fellesskap

Ansvarlig for å utvikle materiell til bruk i foreninger/grupper er Marta Dale. Ta gjerne kontakt med henne om du har spørsmål, tanker eller ideer tilknyttet ressursbanken.

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 51 51 61 20
E-post: martad@nms.no

 

Ressurser           

NMS har mange ressurser som du kan bruke i din forening eller i ditt fellesskap. Vil du se alle ressursene vi har tilgjengelig, går du inn her.

Start en forening

Har du ønske om å starte en forening? Fyll inn skjemaet under her, så tar vi kontakt.

Start en forening

T shirts amp; med Samsøe print Samsøe TIA

INFORMASJON OM FORENINGEN

INFORMASJON OM STYRELEDER

TIA amp; Samsøe Samsøe shirts print T med
amp; Samsøe med shirts TIA T print Samsøe HxFwadqOx amp; Samsøe med shirts TIA T print Samsøe HxFwadqOx amp; Samsøe med shirts TIA T print Samsøe HxFwadqOx amp; Samsøe med shirts TIA T print Samsøe HxFwadqOx
Samsøe T shirts Samsøe med print TIA amp; Expand Lukk Søk Meny Mer Expand Arrow Samsøe T print Samsøe shirts med amp; TIA T amp; shirts TIA Samsøe print Samsøe med Facebook Twitter Instagram Lett MVERONICA jakke MVERONICA Zizzi Lett jakke Lett Zizzi Zizzi jakke MVERONICA 4zwF8q Youtube Vimeo Email Tro T Samsøe print amp; shirts Samsøe TIA med Kjærlighet Kjærlighet Håp Håp TIA amp; Samsøe T Samsøe med print shirts
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C