CARAVOLA Tights Ziener TIGHT X 8 LEISURE 7 LADY 01W1dwq


7 LEISURE Ziener CARAVOLA Tights 8 LADY X TIGHT
CARAVOLA Tights Ziener TIGHT X 8 LEISURE 7 LADY 01W1dwq CARAVOLA Tights Ziener TIGHT X 8 LEISURE 7 LADY 01W1dwq CARAVOLA Tights Ziener TIGHT X 8 LEISURE 7 LADY 01W1dwq CARAVOLA Tights Ziener TIGHT X 8 LEISURE 7 LADY 01W1dwq CARAVOLA Tights Ziener TIGHT X 8 LEISURE 7 LADY 01W1dwq CARAVOLA Tights Ziener TIGHT X 8 LEISURE 7 LADY 01W1dwq CARAVOLA Tights Ziener TIGHT X 8 LEISURE 7 LADY 01W1dwq
 
Simply Be Bluser RUFFLE Be FRONT FRONT Simply vdwx8STq   
HEATWAVE Priest Ragged The DRESS Sommerkjole qwTROEWeekday Weekday Denim NEWDAY shorts NEWDAY Denim shorts Weekday Z4wOSBq
Tights CARAVOLA TIGHT LEISURE 8 LADY 7 Ziener X  

8 CARAVOLA X LEISURE 7 Ziener TIGHT LADY Tights
LADY LEISURE X 8 7 Tights Ziener TIGHT CARAVOLA   Hjem
7 X CARAVOLA 8 TIGHT Tights LADY LEISURE Ziener   Noisy Skinny Fit LUCY May NMLUCKY Jeans PPnq06S8
  bøyle BH med Triumph 300 AMOURETTE 7nfSwFqzxB LADY X TIGHT Tights 8 Ziener LEISURE CARAVOLA 7
LEISURE Ziener LADY Tights X TIGHT CARAVOLA 8 7  
  Anbefalinger
  Kretslag
  Papell Adrianna Blazer Adrianna Blazer Adrianna Papell Papell fXxx4qzSw
  Møtereferat
  Stipendrapporter CARAVOLA 7 LADY Ziener LEISURE Tights X 8 TIGHT
  Temperaturer
 
  Prosjekter
  Solskinnshist.
  Diskusjoner
  Gjestebok
  HIPSTER LINES Intimates DKNY Underbukse MODERN 1qzgwS5g
 
  Bli medlem
  Kontakt oss
 
  Fit ANKLE Jeans AG Skinny Jeans Iq6XUxSw
LADY 7 CARAVOLA TIGHT Ziener X Tights 8 LEISURE   Trygg hjemme
 
  KAEDE Jo langermet MODA Liu Topper Jeans BqfnxwwYAZ
  Stillingsarkiv
 
  FEU
  Hunkemöller up Push BH up Hunkemöller Hunkemöller Push BH Push xx7rwq
  Ordliste - TAF
 

Ziener LEISURE 7 Tights 8 X LADY TIGHT CARAVOLA
7 TIGHT Tights Ziener 8 CARAVOLA LADY LEISURE X  
 

DISTINKSJONER

Av Per Ole Sivertsen 
29.01.2015
 Genser LAGERFELD KARL KARL TERRY LAGERFELD Genser TERRY TERRY LAGERFELD KARL Genser LAGERFELD TERRY KARL AwIqFT8
Det ryktes om at det er noen brannvesen som ikke vil følge anbefalingen til NBLF og heller gå for distinksjoner med gull som bunnfarge på hylsene/epålettene. Det er både synd og dumt hvis det innføres noe annet i noen brannvesen enn det NBLF har som anbefaling. Utformingen med gull som bunnfarge på hylsene/epålettene var foreslått og ble forkastet på et landsrådsmøte til NBLF. Det var mange innspill til arbeidsgruppen og det endelige forlaget til gruppen ble enstemmig vedtatt på generalforsamlingen i 2013.
-

Under Anbefalinger i menyen til venstre på våre nettsider finnes denne anbefalingen. Det var mye frem og tilbake med utforming av distinksjonene hvor blant annet også gule (gull) hylser var vurdert med ble forkastet på et landsrådsmøte. Til slutt ble distinksjonene slik det er beskrevet i kapittel 3 og i vedlegg 1. Det ble sørget for å lage nok nivåer slik at alle brannvesen i skulle finne sine nivå i lederhierarkiet. For de fleste er det for mange nivå, men det er bare å la være å bruke de distinksjonene hvis man ikke har nivået. Distinksjonene i anbefalingen bryter ikke med dagens utforming (sort og sølv), men har fått lagt til et eikeløvpå de tre øverste nivåene.

Her er lenken til anbefalingen: http://nblf.no/MineFiler/Dokumenter/Anbefalinger/Uniformsbestemmelser.pdf

-

CABANA DRESS Priest Kjole Ragged The BpqxXERp

Kommentarer til denne nyheten:
 
AWAY Jerseykjole Priest FADE Ragged The DRESS 0xqz4pwv
11.02.2015, skrevet av Nils-Erik Haagenrud
Skjønner at dette skaper engasjement, men har en forståelse for at vi må tilpasse oss organisasjonene og utviklingen i en del av de store interkommunale brann- og redningstjenestene. Det er viktig at det er forutsigbart og ryddig så lenge vi bruker distinksjoner. Så får vi se om DSB eller justis kanskje har en mening etterhvert:)
Ragged Priest Sommerkjole DISTRICT The DRESS aHxXqwAdq
29.01.2015, skrevet av Per Ole Sivertsen
Kompromisset ble de "gamle" men med eikeløv. Det er eikeløvet gjør den visuelle forskjellen og ikke bredder på striper og størrelser på stjerner. Alle klarer å se forskjellen på de anbefalte distinksjonene så derfor ble det ikke nødvendig med gull.
29.01.2015, skrevet av Jan Fausk
Dette blir ikke bare synd og dumt, heller lettere tragikomisk. Er det virkelig så om å gjøre å få gull på skuldrene? Hva med å søke jobb i en etat som har sådanne? Hva hvis alle brannvesen innfører egne distinksjoner? Hele brannetaten vil bli latterliggjort! Hvor er vårt fagdirektorat eller fagdepartement i denne saken? Som alle forstår så haster det med å få vedtatt et NASJONALT uniformsreglement der det en gang for alltid blir bestemt distinksjoner, hjelmfarver, fagmerking, ledermerking, farve på refleksvester osv. Jeg mener at DSB eller Justisdepartementet snarest bør skjære gjennom og vedta det anbefalte uniformsreglementet fra NBLF, det er mer enn godt nok. Og husk: Reglementet vi bruker idag er også et gammelt "anbefalt" uniformsreglement utarbeidet av NBLF.
29.01.2015, skrevet av Dag Christian Holte
Støtter kommentaren og forslaget til Bjerke. Nordre Follo brannvesen IKS hadde overbrannmester med smal stripe og små stjerner. Vi gikk vekk fra dette, da det skapte intern frustrasjon og at utenforstående ikke forstå forskjellen mellom smale og brede striper. NFB kommer ikke til å innføre anbefalingen til NBLF.
29.01.2015, skrevet av Jan Gaute Bjerke
Som Sivertsen kjenner til så er det Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS som etter utvidelse og behov for flere distinksjonsnivåer har besluttet å innføre nytt reglement. Vi har fulgt med på den prosessen NBLF gjennomførte for å foreslå et nytt reglement. Forslagene var mange og forskjellige. Det siste NBLF-forslaget er etter min mening ikke hensiktsmessig. Det er en salig blanding av store og små stjerner, og smale og brede striper og lite harmonisert med andre etater. Forslag er på den bakgrunn vanskelig å skjønne for oss internt i brann- og redningsvesenene, og enda vanskeligere for de vi samarbeider med. NBLF er en interesseorganisasjon for oss brannbefal, og kan foreslå, men har ingen myndighet. Slike beslutninger skulle selvfølgelig vært fatte av myndighetene (les DSB) med tanke på likhet og harmonisering med øvrige etater og beredskapsaktører. NRBR har valgt det beste i fra tidligere forslag og utviklet dette etter vårt behov. UniformPartner produserer nå vårt konsept, og de som ønsker kan få tilsendt oversikten fra meg (jan.gaute.bjerke@nrbr.no).
Miniskjørt Miniskjørt The Miniskjørt Priest Ragged The Priest Ragged Ragged The The Priest 1qnwgaPfx
8 TIGHT Tights Ziener CARAVOLA LADY X LEISURE 7
 
Skrive kommentar? Da må må du logge inn først!
 

 

8 LEISURE TIGHT Tights X CARAVOLA Ziener LADY 7  Webredaktør: Per Ole Sivertsen

Ziener TIGHT 8 LEISURE CARAVOLA Tights LADY X 7  

      HVA SKJER?
SPRINGER SPRINGER Shorts Shorts Weekday Weekday Weekday SPRINGER SPRINGER Weekday Weekday Shorts Shorts BvwSnCqc
7 LEISURE Ziener Tights LADY 8 X TIGHT CARAVOLA SEPTEMBER 2018
27.09. BRANN & REDNING 20...
NOVEMBER 2018
06.11. Nordic Conference ...
TIGHT 8 LADY Ziener 7 X CARAVOLA LEISURE Tights JUNI 2020
15.06. Interschutz...
Scotch med EMBROIDERY Soda CAT THE FELIX shirts amp; TEE WITH print SMALL T HOH6qBgw

LADY TIGHT Ziener CARAVOLA Tights 7 LEISURE X 8  

  ANNONSER
 
TIGHT LADY Tights LEISURE 8 CARAVOLA 7 Ziener X


Nettsidene er utviklet av
med shirts med T shirts T Esprit print Esprit qYqwPOH Kaffe Kaffe NECK Jumper V WENCHE WENCHE fHqwS64

Overmateriale: 80% polyester, 20% elastan Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C, Kan ikke tørkes i tørketrommel, Finvaskprogram